Уведомления

Группа в Telegram: @pythonsu

#1 Фев. 4, 2011 00:23:54

crchemist
От:
Профиль   Отправить e-mail  

ukrainian

дуже неприємно коли витирають мої меседжі. хіба так важко просто пропустити? здається писав тільки по суті. В той час коли всякі ну дуже тупі питання йдуть на ура, мої відповіді просто витирають. Не всі розуміють українську? Відсотків 80% розуміє точно. Це тупо і як мінімум не гарно. При тому сьогодні навіть дивився в “Личные сообщения” - жодного повідомлення мені, жодного зауваження, просто витерли. Модератори, дуже негарно робити такі речі, при тому без жодного зауваження.

Офлайн

#2 Фев. 4, 2011 00:48:35

Андрей Светлов
От:
Профиль   Адрес электронной почты  

ukrainian

Я дуже поважаю українску мову. Але ж майті на уазі - це русськомовний форум.
Поэтому все сообщения должны быть на русском, нравится вам это или нет.
Никто не пишет на белорусском, казахском или армянском. Даже на языке международного общения - английском - и то не пишут.
Если бы форум был исключительно для граждан Украины - мы бы с вами поговорили о применимости в общении украинского, русского и прочих языков национальных меньшинств.
Тема закрыта?

Офлайн

#3 Фев. 4, 2011 01:02:34

crchemist
От:

ukrainian

Андрей Светлов
Никто не пишет на белорусском, казахском или армянском.
білоруська? казахська? звідки такі мови? хто ними говорить? Це офіційні мови держав. Шоб було, іншими словами. Присутні на цьому форумі в кого РІДНА білоруська або казахська? Вірмени? не знаю. Скільки активних вірменів на цьому форумі? 1? 2?
На цьому форумі насправді присутні дві мови - українська і російська. Українську розуміє абсолютна більшість - так як вони живуть в Україні. Чому не пишуть українською? Не знаю, не зручно може їм. Андрію я на цьому форумі досі писав українською і майже жодних нарікань не було. І тут сьогодні бачу що три моїх повідомлення витерто. Конкретно коли форум став саме росіїським?
Андрей Светлов
Тема закрыта?
ну напевно :(

Офлайн

#4 Фев. 4, 2011 01:05:34

crchemist
От:

ukrainian

Андрей Светлов
Я дуже поважаю українску мову
ну честь вам і хвала :(

Офлайн

#5 Фев. 4, 2011 01:08:31

Андрей Светлов
От:

ukrainian

Мы будем обсуждать “Украину для украинцев?”
Или заметим между прочим, что большая часть форумчан на территории Украины не проживают?

Офлайн

#6 Фев. 4, 2011 01:19:16

Андрей Светлов
От:

ukrainian

Мабуть, українці не пишуть українською тому, що вона їм не рідна?
Моя мова - руська, промеж тім. Немае “російської” мови - есть русский язык.
Як немае іракської та аравійської - але ж е арабська.
Я не хочу вдаватися в різномовне питання. Просто, знову, це - форум для руськомовних людей.

Офлайн

#7 Фев. 4, 2011 01:20:51

crchemist
От:

ukrainian

Андрей Светлов
Мы будем обсуждать “Украину для украинцев?”
Ну я ніби не про це писав.
Андрей Светлов
Или заметим между прочим, что большая часть форумчан на территории Украины не проживают?
Сорі, але в мене чомусь склалось враження, що все ж таки проживають.

Ну і бог з ним. Більше набридати не буду. Щасливо!

Офлайн

#8 Фев. 4, 2011 01:23:28

Андрей Светлов
От:

ukrainian

Мені жаль, що так сталось. Але ж це ваше рішення.

Офлайн

#9 Фев. 4, 2011 10:08:08

helm2004
От: Украина, Винница

ukrainian

Я говорю і думаю на українській мові. Але на українській мові технічні терміни малозрозумілі, та і не призначена вона, на жаль(або на щастя!!!) , щоб на ній описували технічні терміни - бо це є мова поетів і романтиків, художників і творців. А російська мова перейшла вже в прощину суто техніної, можна навідь сказати канцелярської мови (ви ж не раз помічали що наші вельмишановні російськомовні політики хочуть щось на українській мові зказати, а не получається). Це по-перше.
А по друге - людина скільки раз людина скільки мов вона знає(с) Лєв Ніколаєвіч Толстой
Так що не бійтись писати по російські, це зовсім не вада, а навпаки.

Офлайн

#10 Фев. 4, 2011 11:14:49

Александр Кошелев
От: Москва

ukrainian

Щоб не було непорозумінь - пости видаляв я.

Приватні повідомлення у мене відключені, та й взагалі, судячи з цього топіку, пояснювати причину в принципі не треба. Причому це питання з вами вже піднімав і крім агресії на свою адресу нічого не отримав.

Справа не в українській мові як такому, а в тому що пости були на відмінному мові від мови питання і обговорення. Це неповага до всіх учасників форуму. Ми, модератори за цим і ще за купою моментів стежимо, тому що порядок сам по собі на форумі не з'явиться.

Грюкати дверима не потрібно. Потрібно просто відкинути якісь ментальні блоки у себе в голові і спробувати інтегруватися.

PS: Переклав з допомогою translate.google.com.

Офлайн

Board footer

Модераторировать