tabajaraбанить за флейм в разделе флейм? :D
Треба банити за такі питання
tabajaraбанить за флейм в разделе флейм? :D
Треба банити за такі питання
tabajaraВот умный конфликтоген нашелся. Так сиди и всё в мануалах и читай сам себе. Че ты на форум залез?
еред тим як задавати такі тупі питання типу про MS Office і Ebay можна було б заглянути в вікі і прочитати перший рядок Python — интерпретируемый объектно-ориентированный язык - интерпретируемый - слону ясно що повільніший за с++ Треба банити за такі питання
DenisДенис, ваш вопрос действительно напрашивается на RTFM. Постарайтесь впредь избегать подобных вопросов и прямой конфронтации с прочими участниками форума. Это было предупреждением.
Вот умный конфликтоген нашелся. Так сиди и всё в мануалах и читай сам себе. Че ты на форум залез?
pythonwinНавіть флейм повинен мати якісь межі
банить за флейм в разделе флейм? :D
DenisDenis, прочитай заголовок в бровзері - Портал Python-программистов. З твоїх запитань я можу напевне сказати що ти не тільки не Python-программист, а й взагалі не програміст. Можливо тобі твої питання здаються цілком нормальними, але насправді відповідь на них може дати кожен, хто має хоча б якесь уявлення про програмування (мови програмування). Навіть зі шкільного курсу.
Вот умный конфликтоген нашелся. Так сиди и всё в мануалах и читай сам себе. Че ты на форум залез?
alafinПрисоединяюсь :) Для того форум и существует.
pythonwin, согласен с тобой на все 100% :)
pythonwinЯ не хотів образити Denis-а - сорі якшо так вийшло - просто намагався йому пояснити чим мені не сподобались його запитання )))
предлагаю не поднимать вопрос о проф. прегодности Denis-а. :)