clopomor
підвішувати за одне місце spam-bot ерів треба
Я вимагаю вибачень, мені набридло читати на цьому форумі такі заяви у бік людей, які не завжди роблять щось погане, а такі товариші, як ви, clopomor, вважають обов`язковим всунути своїх п`ять копійок у всі теми, які ви бачите, по темі посту ви не написали нічого, а як тільки у вас з`явилася можливість щось ляпнути, то ви одразу це зробили. Не набивайте пости, і модераторів попросив би почистити флейм.
Я пишу програму для друга, який займається news-posting , сам теж планував займатися цим, та зараз поки що немає часу. На підтвердження моїх слів можете звернутися до товариша shiza , котрий допомагав мені у створенні одного з моїх перших творінь - скрипта на Python, котрий займався збором статистики з DLE сайтів.
Мій скрипт має збирати адреси DLE сайтів до текстового документу для подальшої їх обробки через мій попередній скрипт.
Уважаемый slav0nic, честно говоря, мне лично абсолютно все равно, далеко я уйду, или нет, у меня нету такой самоцели по типу “Стать гуру”, и т.д. Я учу Python в своё удовольствие, чем лучше выучу-тем лучше будет для меня.