dimlevnik
Июль 1, 2008 13:41:20
Решать ещё не пробовал, но решать надо.
У кого нибудь получается зайти на сайт tiny-erp.ru ?
pavlosh
Июль 1, 2008 21:15:02
dimlevnik
Похоже, что ни у кого
alexandre1
Июль 21, 2008 01:37:40
pavlosh
dimlevnik
Похоже, что ни у кого
Судя по всему умерал он постепенно я помню он вначале переодически то появлялся то исчезал а сечас уже около месяца или двух на него вообще не заходит.
clopomor
Июль 21, 2008 15:13:08
Тим хто займається чи хоче займатись просуванням OpenERP/ERP5/OpenBarvo/FelixS/IceB/Ananas/Compiere/Adempiere варто б створити спільноту для того що б:
1) розробити і постійно підтримувати форми звітності для України/Росії/Білорусії/* в якомусь єдиному форматі(щось типу DocBook SGML) і ковертери в свої рідні формати
2) створити єдину систему приведення до актуального законодавства, типовий еталон, який можна було б просто підтримувати і конвертувати в внутрішнє представлення кожного програмного комплексу
3) Ковертер даних для вигрузки з 1С в еталонну схему….
Мож технічно не так виражаюсь, но основна ідея - робити найбільш трудоємкі задачі по постійній підтримці в актуальному стані до Змін Законодавства Р/У/Б/* та переведенню даних з 1C спільно, А між самими комплексами розробити спільні, уніфіковані протоколи і формати обміну….
alexandre1
Июль 21, 2008 23:55:07
Это уже многим приходило в голову но зделать не так просто.
Кстати насчет TinyERP сечас столкнулся с задачей зделать карточки пополнения счета ну решил распечатывать это дело с базы товаров ерп через отчеты ну и естесно столкнулся с несовсем понятным как это зделать в Tiny без покупки за 500 евро ихнего дизайнера отчетов для open office. Если я открываю какуюто таблицу с даными там из CRM или типа того и щелкаю открыть в редакторе то открывает опять же в pdf как и для печати и все тут. И это в Fedora а в winXP вообще пишет не задано и все. Может кто в курсе как это задать если вообще задается я в начале думал что этот дизайнер отчетов просто для тех кому чтото сильно лень делать а щас начинаю вообще сомневаться в лицензии GPL для Tiny.
clopomor
Июль 22, 2008 15:43:44
а дизайнер під якою ліцензією ?
alexandre1
Июль 22, 2008 18:36:10
Насколько я понимаю если его предлагают купить то не совсем под GPL у них он стоит 500 евро, может конешно как бывает в некоторых случаях его расматривают как принудительное пожертвование но вопрос остается вопросом в tiny отчеты работают или нет?
pavlosh
Июль 25, 2008 23:15:58
clopomor
Тим хто займається чи хоче займатись просуванням OpenERP/ERP5/OpenBarvo/FelixS/IceB/Ananas/Compiere/Adempiere варто б створити спільноту для того що б:
1) розробити і постійно підтримувати форми звітності для України/Росії/Білорусії/* в якомусь єдиному форматі(щось типу DocBook SGML) і ковертери в свої рідні формати
2) створити єдину систему приведення до актуального законодавства, типовий еталон, який можна було б просто підтримувати і конвертувати в внутрішнє представлення кожного програмного комплексу
3) Ковертер даних для вигрузки з 1С в еталонну схему….
Мож технічно не так виражаюсь, но основна ідея - робити найбільш трудоємкі задачі по постійній підтримці в актуальному стані до Змін Законодавства Р/У/Б/* та переведенню даних з 1C спільно, А між самими комплексами розробити спільні, уніфіковані протоколи і формати обміну….
Та щодо “технічно” дуже непогано вийшло, крім п. 3, що, як на мене, сумнівний перш за все з погляду… кхм, моралі…
clopomor
Июль 27, 2008 16:58:22
Чому сумнівний? Я мав на увазі конвертер для того, щоб переводити тих хто сидить на піратській 1С (а таких багато - повірте)
pavlosh
Авг. 4, 2008 01:31:23
clopomor
Чому сумнівний? Я мав на увазі конвертер для того, щоб переводити тих хто сидить на піратській 1С (а таких багато - повірте)
Що буде робити “конвертер” (можливість його створення - окрема історія)? - діставати зі зламаної/піратської кофігурації інформацію (про регуляторні вказівки податкової тощо), яку туди заклали зовсім не пірати… , чи не так?