Форум сайта python.su
noob_saibot
А если-бы у меня было 10 постов всего? Тогда как?
Есть базовые принципы поведения. Есть условно негативные высказывания и рисунки. Неужели без их употребления нельзя обойтись? Попросили снять - снял. Причем объективно попросили. Не придрались же.
P.S. Ну и на форуме же не только Вы FishHook я уверен вообще будет серенево. И еще многим…
Офлайн
4kpt_IIIЯ понял вашу позицию.
А если-бы у меня было 10 постов всего? Тогда как?
4kpt_IIIСогласен, и правильно сделал, с админами не балуй
Попросили снять - снял.
Офлайн
4kpt_III
aybЯ схожий на адміна якимось чином? Чи, може, схожий python? Чи 99% форумчан?Ще раз наголошую. Немає ніякого значення де Ви проживаєте. Наявність громадянства ніяк не робить Вас патрітом та 100% не дає Вам права використовувати таку аву. Тим паче, коли це когось, не без причини, дратує.P.S. Якщо зі зміною ави згодні, то питання, як на мене, можна закривати.
Офлайн
Я помню, как на меня наехали, когда я попросил писать по-русски… Нацистом назвали… И это было задолго до нынешней истерии!
Ребят, ну правда, может хватит уже мусолить и обсасывать эту тему? Идите в личку!
Офлайн
ayb
Ви не один на форумі. Ми прийняли Вашу позицію, однак крім Вас на форумі є багато осіб. Деякі з них можуть сприйняти це негативно (як і сталося). І мають на це право, так як ава неоднозначна.
P.S. Я, чесно кажучи, на ави не часто дивлюся.
Офлайн
ZZZ
Какой из тебя нацист? Не смеши мои тапочки. По одному виду сразу понятно, что нацизм и ты - вещи не совместимые
Отредактировано 4kpt_III (Июнь 23, 2015 15:43:21)
Офлайн
ayb
Так я змiнив аву. Можливо Ви та iнщi користувачи форума маєте рацiю, але чомусь нiхто її не помiчав на протязi декiлькох мiсяцiв. Також я хочу наголосити : я не вважаю пiвня у наших державних кольорах чимось образливим.
Офлайн
ZZZДа ладно тебе. Идет просто общение. Никто никого не оскорбляет. Флейм на то и флейм.
Ребят, ну правда, может хватит уже мусолить и обсасывать эту тему? Идите в личку!
Офлайн
4kpt_III
Ну ось наприклад : у PooH на авi герой РАДЯНСЬКОГО мультфiльма. Чому б Вам не поскаржитись на його аву ? Або примусити замiнити її на бiльш демократичнiший варiант ?
Отредактировано ayb (Июнь 23, 2015 15:57:11)
Офлайн
Харэ на жаргоне базарить, а то я сейчас на фене писать начну.
Офлайн