Найти - Пользователи
Полная версия: Политота?
Начало » Флейм » Политота?
1 2 3 4 5 6 7 8 9
4kpt_III
noob_saibot

А если-бы у меня было 10 постов всего? Тогда как?

Есть базовые принципы поведения. Есть условно негативные высказывания и рисунки. Неужели без их употребления нельзя обойтись? Попросили снять - снял. Причем объективно попросили. Не придрались же.

P.S. Ну и на форуме же не только Вы FishHook я уверен вообще будет серенево. И еще многим…
noob_saibot
4kpt_III
А если-бы у меня было 10 постов всего? Тогда как?
Я понял вашу позицию.

4kpt_III
Попросили снять - снял.
Согласен, и правильно сделал, с админами не балуй
ayb
4kpt_III
aybЯ схожий на адміна якимось чином? Чи, може, схожий python? Чи 99% форумчан?Ще раз наголошую. Немає ніякого значення де Ви проживаєте. Наявність громадянства ніяк не робить Вас патрітом та 100% не дає Вам права використовувати таку аву. Тим паче, коли це когось, не без причини, дратує.P.S. Якщо зі зміною ави згодні, то питання, як на мене, можна закривати.

Так я змiнив аву. Можливо Ви та iнщi користувачи форума маєте рацiю, але чомусь нiхто її не помiчав на протязi декiлькох мiсяцiв. Також я хочу наголосити : я не вважаю пiвня у наших державних кольорах чимось образливим.
ZZZ
Я помню, как на меня наехали, когда я попросил писать по-русски… Нацистом назвали… И это было задолго до нынешней истерии!
Ребят, ну правда, может хватит уже мусолить и обсасывать эту тему? Идите в личку!
4kpt_III
ayb
Ви не один на форумі. Ми прийняли Вашу позицію, однак крім Вас на форумі є багато осіб. Деякі з них можуть сприйняти це негативно (як і сталося). І мають на це право, так як ава неоднозначна.

P.S. Я, чесно кажучи, на ави не часто дивлюся.
4kpt_III
ZZZ
Какой из тебя нацист? Не смеши мои тапочки. По одному виду сразу понятно, что нацизм и ты - вещи не совместимые
ih
ayb
Так я змiнив аву. Можливо Ви та iнщi користувачи форума маєте рацiю, але чомусь нiхто її не помiчав на протязi декiлькох мiсяцiв. Також я хочу наголосити : я не вважаю пiвня у наших державних кольорах чимось образливим.

Кривий Google Translate
4kpt_III
ZZZ
Ребят, ну правда, может хватит уже мусолить и обсасывать эту тему? Идите в личку!
Да ладно тебе. Идет просто общение. Никто никого не оскорбляет. Флейм на то и флейм.
ayb
4kpt_III

Ну ось наприклад : у PooH на авi герой РАДЯНСЬКОГО мультфiльма. Чому б Вам не поскаржитись на його аву ? Або примусити замiнити її на бiльш демократичнiший варiант ?
Rodegast
Харэ на жаргоне базарить, а то я сейчас на фене писать начну.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.