Найти - Пользователи
Полная версия: Политота?
Начало » Флейм » Политота?
1 2 3 4 5 6 7 8 9
4kpt_III
Rodegast
Харэ на жаргоне базарить

На каком жаргоне? Это украинский язык.
4kpt_III
ayb
Вас заносить… Ви насправді різниці не відчуваєте?
ayb
4kpt_III
aybВас заносить… Ви насправді різниці не відчуваєте?

Вас ображає пiвень у нацiональних кольорах, але чомусь не ображає радянський ведмiдь. Ось цього я не розумiю.
4kpt_III
ayb
Тоді мені Вас шкода. Ведмідь без будь-яких знаків приналежності до вже не існуючої держави. Ваш півень в кольорах існуючої. Якщо намалювати віслюка Іа з прапором Россії на боку, то за Вашою думкою це нікого не повинно засмутити. А от мені подобається всяка нечість. Нормально буде зробити аву з якоюсь тварюкою, де в пащі буде дитя з флагом РФ або України?

P.S. Ведмідь не радяньский, а з радянського мультика. Досить займатися софістикою.
ayb
4kpt_III
Якщо намалювати віслюка Іа з прапором Россії на боку, то за Вашою думкою це нікого не повинно засмутити.

А чому це повинно когось засмучувати, адже мета ави ( далi цитата з вiкi ) : “отразить какие-либо специфические черты характера пользователя и помочь создать достаточно точное впечатление у собеседников о его внутреннем духовном мире и статусе (этому же служит и т. н. никнейм). Также проявляется желание пользователя украсить свой профиль.”

Якщо якомусь користувачу подобаются вiслюки та вiн з РФ, то чому вiн не може поставити собi таку аву ? Чому це повинно когось засмучивати ?

PooH
ih
Ленин придумал руский комунизм и завоевал соседние страни убив при етом очень много людей.
Вы бы почитали что нибудь, кроме газет и блогов, мне то все равно, но неудобно может получтся
PooH
4kpt_III
Если ayb даже не написал откуда он в своем профиле.
Кстати, о профиле, у меня вот было написано, а потом в какой-то момент исчезло. А сейчас в профиле, когда пытаешься местоположение ввести, он и вебсайт требует ввести.
PooH
ayb
PooH на авi герой РАДЯНСЬКОГО мультфiльма.
Я больше скажу - наша конечная цель завоевать мир и всем заменить мозги на опилки, и у нас неплохо получается!
4kpt_III
ayb
А чому це повинно когось засмучувати, адже мета ави ( далi цитата з вiкi )

Якщо Ви цього не розумієте я не зможу Вам пояснити. Це я пояснити, чому не можна висловлюватися матом при дітях. Якщо це Ваша дитина, то Ви маєте право. Якось так.

P.S. Тему вважаю вичерпаною. Аву змінили. Проблему вирішено. Якщо буде в подальшому вставлено аву, яка спільнотою може бути ідентифікована як неоднозначна, то її також видалять. Подальше спілкування нічого ні Вам, ні мені не дасть. На все добре.
4kpt_III
PooH
Кстати, о профиле, у меня вот было написано, а потом в какой-то момент исчезло. А сейчас в профиле, когда пытаешься местоположение ввести, он и вебсайт требует ввести.

Ну так введите: www.r0.ru
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.